BIO Zemědělská farma Hanušovice, Vlastimil JandrtHabartická 31, 788 33 Hanušovice, okres Šumperk, tel./fax: 583 231 374, mail: jandrt@sumpersko.com, web: www.jandrt.cz
Zemědelská farma Hanušovice
Kontakt

Adresa
BIO Zemědělská farma Hanušovice
Vlastimil Jandrt
Habartická 31, 788 33 Hanušovice, okres Šumperk
IČ:49594630
DIČ:500224099

Kontakt
Tel. & fax: 583 231 374, 583 283 241
Majitel:     Jandrt Vlastimil
Ekonom:   Koňariková Jarmila
Prodej:     Jandrtová Vlasta

Mobil:   +420 604 204 905
E-mail:
jandrt@sumpersko.com
Web:    www.jandrt.cz

Farma Jandrt s.r.o., Habartická 31, 788 33 Hanušovice
IČ: 294 63 556;
DIČ: CZ294 63 556; 

Sp. Značka: C55611 u KS v Ostrava

 

Informace o zpracování Vašich osobních údajů

podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES

Správce:
Vlastimil Jandrt 
sídlo: Habartická 31, 788 33 Hanušovice
IČ: 49594630
Kontaktní údaje: 
Pověřenec pro ochranu osobních údajů: nejmenován
dále jen „správce“

 

Dovolujeme si Vás informovat, že v souvislosti s poskytováním ubytovacích služeb budeme zpracovávat Vaše osobní údaje v rozsahu vedeném v této evidenční knize (jméno, příjmení, adresa trvalého pobytu, číslo občanského průkazu/ číslo pasu.

Osobní údaje budeme zpracovávat za účelem uzavření a plnění ubytovací smlouvy, ev. našeho oprávněného zájmu (ochrana majetku, obhajoba právních nároků). Osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání smluvního vztahu, a v nezbytném rozsahu pak po dobu stanovenou právními předpisy (max. 10 let) či po dobu trvání našeho oprávněného zájmu (řešení právních nároků).

V rámci tohoto zpracování máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu, výmaz, omezené zpracování a právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. V případě zpracování na základě našeho oprávněného zájmu máte právo podat námitku proti tomuto zpracování.

Bližší informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete na webové stránce http://www.jandrt.cz/16942/ubytovani/ v sekci GDPR

 

Novinky

Bio brambory Rosára - žlutomasé, varný typ A.
Bio brambory Princes - žlutomasé, varný typ AB.

Baleny po 10 kg a 25 kg.

Bio brambory jsou velmi vhodné na uskladnění.
Bio brambory jsou registrovány jako produkt ekologického zemědělství a mají přiděleny certifikát Bio produkt.

Provozováno CMS / E-shop (c)2018 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies